Podobné inzeráty

Rodinný dom v Jelke po kompletnej rekonštrukci

PredámPridať do obľúbených
Cena dohodou
Kontakt alebo Telefón Ján Bušfy
0917 416 820 (nekontaktovať mailom)
pridané 06.06.2024
Pridal inzerát (ty):
JMB REALITY (24)
Predávajúci JMB REALITY s.r.o.
Mesto Ľubietová
Adresa Ľubietová 568
Telefón 0903246649
E-mail jmb.asistentka@gmail.com

Popis

JMB Reality ponúka na predaj exkluzívne rodinný dom, po kompletnej rekonštrukcii z prvotriednych materiálov v obci Jelka, v okrese Galanta.
Terajší majiteľ, kúpil rodinný dom v roku 2015 v pôvodnom stave. Od kúpy až po dnešok prechádzal RD kompletnou rekonštrukciou. Rodinný dom a príslušenstvo sa nachádza na pozemkoch o výmere 1326 m2. Zastavaná plocha domu je 162 m2. Dom je obývaný v prízemí, ktoré tvoria dve kuchyne, jedáleň, tri izby, kúpeľňa , WC, špajza a sklad. V prednej časti domu sa nachádza miestnosť v pôdoryse pomenovaná ako kotolňa, v ktorej je umiestnený nový kondenzačný plynový kotol so zásobníkmi na vodu značky Wiessmann. Kotol je nový, so zárukou. Všetky rozvody kúrenia sú robené s uhlíkovej ocele, vo všetkých miestnostiach sú nové radiátory. Vo vyššie spomenutej miestnosti je príprava na dobudovanie kúpeľne. Dom bol kompletne zateplený, má novú fasádu a kamenný obklad. Na dome je nová strešná krytina Blachotrapez s doživotnou zárukou. Povala je neobývaná, v najvyššom bode so svetlosťou 4,8 metra. Na povale sa dá vybudovať samostatná bytová jednotka o výmere cca 100 m2. Povalu je potrebné zatepliť. Vymenené sú v dome všetky rozvody.
Rodinný dom má vlastnú studňu s dostatkom vody pre potreby domácnosti aj pestovanie. Rovnako je však pripojený aj na verejný vodovod. Dom je plynofikovaný. Na ulici sa nachádza kanalizácia, na ktorú zatiaľ dom pripojený nie je - avšak stačí ho len dopojiť. Vstup na pozemok je cez elektrickú programovateľnú bránu, do dvorovej časti. Celý pozemok je rozdelený na dvor, záhradu so sadom a záhradu, ktorá je dnes voliérou, časti sú oddelené vnútornými plotmi. Vonkajšie oplotenie pozemku je tiež v celom rozsahu nové, s dvojitým oplotením. V prednej časti od ulice plný betónový plot s imitáciou dreva.
Na pozemku sa nachádza hospodárska budova pôvodne slúžiaca ako garáž, fóliovník, sad s veľkým množstvom ovocných stromov /jablone, slivky, figa, moruše/, viničom /8 druhov hrozna/. Na pravej strane záhradnej časti sa nachádza vykurovaný skleník. Je zakopaný do zeme cca 1 meter vnútro skleníka je riešené spôsobom vyvýšených záhonov. Po celom pozemku sú umiestnené polievacie ventily a rozstrekovacie trisky pre potreby ochrany stromov v prípade jarných mrazíkov.
Na pozemku sa nachádzajú voliéry pre chov drobného vtáctva a zvierat, 2 pivnice na uskladnenie zeleniny (jedna dvojpivnica, jedna jednopivnica) a udiareň.
Obec Jelka má výbornú geografickú polohu leží v blízkosti Trnavy aj Bratislavy. Je to obec s plnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza Malý Dunaj, Čierna Voda, rekonštruovaný vodný mlyn a množstvo ďalších turistických atrakcií.
Dom je okamžite využiteľný na bývanie pestovanie prípadne chov. Disponuje všetkým potrebným. Vzhľadom na technický stav domu a lokalitu sa dom vyznačuje nízkymi prevádzkovými nákladmi.
Energetický certifikát zatiaľ nie je vystavený.
Dohoda na cene možná.
Do kúpnej ceny je zahrnutá aj odmena realitnej kancelárie.
Nehnuteľnosť je vedená pod evidenčným číslom: 2718
Všetky podrobné informácie ako aj obhliadku nehnuteľnosti zabezpečuje Ján Bušfy.
Kontakt: 0917 416 820 (nekontaktovať mailom)

Špecifické detaily

Inzerent: Firemný
Stav nehnuteľnosti: Kompletná rekonštrukcia
Druh domu: Rodinné domy
Úžitková plocha (m²): 162
Plocha pozemku (m²): 1325
ID ponuky: 2718

Mesto

Galanta, Trnavský kraj, Slovensko
Jelka

Detail inzerátu

Číslo inzerátu: 18763
Zobrazení: 534
Platné do: 05.08.2024
v kategóriách: Domy

Komentáre